لیست اخبار صفحه :21
راهنمای تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه برای بیماران مبتلا به کرونا
اقدامات معاونت درمان دانشگاه در مقابله با کرونا

راهنمای تغذیه بالینی معاونت درمان دانشگاه برای بیماران مبتلا به کرونا

معاونت درمان با همکاری مسئولان تغذیه بیمارستان ها اقدام به تهیه نکات ضروری برای رعایت در رژیم غذایی بیماران مبتلا به کرونا کرده است، متن این راهنمای تغذیه ای را در ادامه بخوانید.

 دستورالعمل مراقبت، تشخیص و درمان ویروس کرونا
درباره کرونا ویروس بیشتر بدانیم

دستورالعمل مراقبت، تشخیص و درمان ویروس کرونا

در دستورالعمل کرونا به مواردی ازجمله؛ علائم ویروس کرونا را بشناسیم، روش‌های پیشگیری از انتقال ویروس کرونا، روش‌های انتقال ویروس کرونا، روش صحیح استفاده از ماسک، چگونه عطسه و سرفه نکنیم، روش صحیح شستشوی دست‌ها برای پیشگیری از ویروس کرونا و ... در آن درج و منتشرشده است.

اهمیت بهداشت دست در مراکز درمانی برای بیماران و همراهان، تولید شده در دانشکده مجازی (قسمت چهارم)

اهمیت بهداشت دست در مراکز درمانی برای بیماران و همراهان، تولید شده در دانشکده مجازی (قسمت چهارم)

بهداشت دست در بیمارستان ها برای بیماران و همراهان و ملاقات کنندگان بسیار حائز اهمیت است. عفونت های بیمارستان به عنوان یکی از عوامل جدی سلامت در مراکز درمانی مطرح می باشد.

فیلم آموزشی آماده سازی دست های تیم جراحی، تولید شده در دانشکده مجازی (قسمت سوم)

فیلم آموزشی آماده سازی دست های تیم جراحی، تولید شده در دانشکده مجازی (قسمت سوم)

یکی از راه های پیشگیری از عفونت زخم جراحی، Scrub جراحی و یا آماده سازی دست تیم جراحی است که عمدتا توسط جراج یا تیم جراحی انجام می شود که دو هدف دارد، یکی آلودگی ناحیه دست و ساعد از بین برود و دیگری اگر دستکش جراحی دچار پارگی شد آلودگی منتقل نشود.

فیلم آموزشی روش صحیح شستن دستها، تولید شده در دانشکده مجازی (قسمت دوم)
آنچه درخصوص بهداشت دستها باید بدانیم

فیلم آموزشی روش صحیح شستن دستها، تولید شده در دانشکده مجازی (قسمت دوم)

بیمارانی که در بیمارستان بستری می شوند ممکن است دچار عفونت در بیمارستان شوند که به دو دلیل اتفاق می افتد، یکی عدم رعایت بهداشت دست و یا آلودگی وسایل و تجهیزات بیمارستان، که هردو باعث می شود بیمار مدت زمان طولانی تری در بیمارستان بستری باشد و ممکن است این آلودگی به بیمارن دیگر منتقل شوند.