قدردانی وزیر بهداشت از انتشار کتاب مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای مراتب قدردانی وزیر بهداشت را از انتشار کتاب مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه علوم پزشکی تهران ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن نامه دکتر سید حسین داودی به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر کریمی
رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

نامه منضم به کتاب مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه علوم پزشکی تهران به استحضار مقام عالی وزارت رسید.
بدین‌وسیله مراتب تشکر و قدردانی ایشان، از تلاش‌های ارزنده جنابعالی و همکاران گران‌قدرتان ابلاغ می‌گردد.
امیدوارم خداوند منان حافظ نگهدار شما و تمامی آن عزیزان باشد.
دکتر سید حسین داودی
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی

متن نامه دکتر کریمی به دکتر نمکی به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر نمکی
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
با سلام و احترام،
همان‌گونه که مستحضر هستید دانشگاه علوم پزشکی تهران در بحران پاندمی کووید 19 در کشور، با بسیج تمامی‌توان علمی و اجرایی خود، نسبت به آسان‌سازی فرآیند تصمیم سازی و تصمیم‌گیری، الگوی جدیدی از مدیریت علمی را خلق نموده است.
 آماده‌سازی و انتشار کتاب مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19 می‌تواند بخشی از این عظمت را معرفی نماید. به‌یقین ثبت تجربیات موفق، وفاق و فداکاری‌های کارکنان و تلاش‌های شبانه‌روزی و دلسوزانه کلیه فعالان حوزه سلامت در پاندمی کرونا، به عنوان الگویی مثال‌زدنی برای حال و آیندگان در مدیریت بهتر و حل بحران‌های مشابه، بسیار کمک‌کننده خواهد بود.
 روایت‌های ثبت‌شده در این کتاب بیانگر این حقیقت است که با همدلی و امید می‌توان سخت‌ترین بحران‌ها را به بهترین شکل مدیریت کرد و سطح جدیدی از کیفیت را نمایان ساخت.
 ضمن تقدیم یک جلد از کتاب فوق، امیدوارم بر اساس بازخوردی که از جنابعالی دریافت خواهیم کرد، گام‌های بلندتر و مؤثرتری را در ادامه راه برداریم.
دکتر عباسعلی کریمی

مهدی  گلپایگانی