• تاریخ انتشار : 1399/01/05 - 23:59
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2844
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

از ابتدای بحران کرونا تاکنون خانواده‌ام را ندیده‌ام

گفت‌وگو با دکتر محسن آرمیده یکی از مدافعان سلامت دانشگاه در بیمارستان بهارلو

در حاشیه بازدیدهای نوروزی هیئت‌رئیسه دانشگاه از بیمارستان‌های تابعه خدمت دهنده کرونا گفت‌وگویی با دکتر محسن آرمیده متخصص طب اورژانس بیمارستان بهارلو انجام شد، متن کامل آن را در ادامه بخوانید.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، گفت‌ وگو با دکتر محسن آرمیده متخصص طب اورژانس بیمارستان بهارلو که یکی از بیمارستان‌ های خدمت دهنده کرونای دانشگاه است را در ادامه بخوانید:

خودتان را برای خوانندگان سایت معرفی کنید.
من دکتر محسن آرمیده متولد ۱۸ بهمن ۱۳۳۶ هستم و سه فرزند دختر دارم. ورودی ۱۳۵۴ در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و هم دوره دکتر کریمی رئیس محترم دانشگاه بودم. در سال ۱۳۸۷ هم در رشته تخصصی طب اورژانس دانشگاه شهد بهشتی قبول شدم؛ و الان به عنوان متخصص طب اورژانس بیمارستان بهارلو مشغول ارائه خدمت پزشکی به بیماران هستم.
در مورد فعالیت بهارلو در خدمت‌ دهی به بیماران کرونا بگویید.
بیمارستان بهارلو با عنایت دکتر ناطقی رئیس مرکز و تمامی همکاران حداکثر توان خود را در خدمت به بیماران کرونا قرارداد. در طب اورژانس بهارلو هم از همان روزهای اول بحران، بااینکه تعدادمان کم بود ولی با کمک تعدادی از اعضای طب اورژانس که در شهرهای مختلف طرح می‌ گذراندند در هر شیفت دو پزشک طب اورژانس را در برنامه‌ ریزی کردیم و توانستیم نهایت تلاش خود را برای کمک به بیماران انجام دهیم.
در خصوص عملکرد خودتان در بحران کرونا بگویید.
از همان اوایل اسفندماه که یکی از همکاران در سن ۲۶ سالگی فوت شد. من از همان تاریخ تا امروز صلاح ندانستم به خانه بروم، برای این‌ که بیماری را به خانواده و مردم منتقل نکنم. یک‌ شب درمیان شیفت هستم و به بیماران کرونا خدمت می‌ کنم. حدود یک ماه و نیم است که خانواده‌ ام را ندیده‌ ام حتی لحظه سال‌ تحویل هم کنارشان نبودم و از طریق موبایل با ایشان سال را تحویل کردم.
چرا ترجیح دادید در بیمارستان بمانید و خانواده‌ تان را نبینید؟
چون پرسنل درمان خود مهم‌ ترین عامل انتقال ویروس هستند. در رفت‌ وآمدها امکان انتقال ویروس بسیار بالا می‌ رود. ازاین‌ رو ایزولاسیون تیمهای درمانی در پیشگیری از گسترش اپیدمی بسیار مؤثر است. در کشور چین هم این موضوع برای جلوگیری از انتقال بیماری موردتوجه قرار گرفت.
پیشنهاد شما برای کاهش رفت‌ وآمد تیم‌ های درمانی چیست؟
اگر دانشگاه بتواند با هتل‌ ها که الان به دلیل شرایط موجود فعالیت خاصی ندارند قرارداد ببندد و تیم‌ های درمانی را با وسیله نقلیه مینی‌ بوس یا ون اختصاصی در پایان شیفت‌ های کاری برای استراحت و تجدیدقوا به این محل‌ها انتقال دهد بسیار کمک‌ کننده است تا این زمان بگذرد و وضعیت به حالت عادی برگردد.
پیام نوروزی شما به همکارانتان چیست؟
سلام می‌ کنم به همه همکارانم و تشکر می‌ کنم که در این مدت تمام تلاش خود را به کار بستند تا مردم عزیز ما صدمه کمتری ببینند. همکاران حوزه درمان کشور ارزش‌ های خود را نشان دادند و ثابت کردند که تا چه اندازه دغدغه مردم را دارند. امیدوارم با کمک هم این بحران را به خوبی پشت سربگذاریم.

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS,اخبار ,مصاحبه
  • کد خبر : 152686
نجمه باهو
تهیه کننده:

نجمه باهو

3 نظر برای این مقاله وجود دارد

پریسامدلل

پریسامدلل

99/01/06 - 18:57

باتشکرازتلاش وزحمات فراوان آقای دکترآرمیده برای بهبودبیماران

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
محمدعلی علیزاده

محمدعلی علیزاده

99/01/09 - 11:17

به سهم خودم از دکتر محسن آرمیده پسرخاله عزیزم و تمامی کادر پزشکی همراهش که مسئولانه و با از خودگذشتگی به کمک هم میهنان کشور مشغولند نهایت تشکر و قدردانی دارم . یزدان پاک به او و همه تلاشگران جامعه پزشکی کشور سلامتی و طول عمر با عزت عنایت فرماید .

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
زیبا تقی زاده دانشیار دپارتمان مامایی و بهداشت باروری علوم پزشکی

زیبا تقی زاده دانشیار دپارتمان مامایی و بهداشت باروری علوم پزشکی

99/01/12 - 11:54

سلامتی و سعادت را برای ایشان، خانواده محترمشان و تمام جامعه بهداشت و درمان کشورمون آرزومندم. ای افتخار جامعه پزشکی خداوند یار و نگهدارتان باشد.

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *