• تاریخ انتشار : 1403/08/30 - 16:09
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 426
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

برگزاری دومین جشنواره دانشجویان و دانشگاه‌های برتر شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی تهران

گامی در مسیر ارتقای علمی و تکریم ایثار در حوزه سلامت

دومین جشنواره ملی دانشجویان و دانشگاه‌های برتر شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روز چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. این رویداد با هدف تقدیر از برترین‌ها و تقویت روحیه علمی و فرهنگی دانشجویان در فضایی پویا و پرنشاط برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، این مراسم با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و مسئولان دانشگاه‌های مختلف کشور برگزار گردید. دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن سخنرانی در این مراسم، بر اهمیت نقش دانشجویان و اساتید در پیشبرد اهداف نظام سلامت تأکید کرد.
نقش ایثار در جامعه سلامت: از کادر درمان تا دانشجویان آینده‌ساز
دکتر رئیس کرمی در سخنان خود با اشاره به عنوان جشنواره «ملی ایثار» اظهار داشت:«ایثار مفهومی فراگیر و بی‌مرز است. در حوزه سلامت، کادر درمان اعم از پزشکان، پرستاران و بهورزان، در سخت‌ترین شرایط با ایثار و ازخودگذشتگی مثال‌زدنی به مردم خدمت می‌کنند.»
وی همچنین بر لزوم تقویت این روحیه در میان دانشجویان تأکید کرد و افزود:
«دانشجویان امروز، سرمایه‌های فردای نظام سلامت هستند. باید تلاش کنیم روحیه ایثار و تعهد به خدمت در آنان تقویت شود و در طول دوران تحصیل و پس از آن، در مسیر خدمت به مردم پایدار بماند.»
نوآوری در آموزش و پژوهش: راهی به سوی آینده‌ای روشن
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به چالش‌های پیش روی حوزه سلامت و آموزش، بر ضرورت تغییر رویکردهای قدیمی و بهره‌گیری از روش‌های نوین تأکید کرد و گفت:«دوران روش‌های سنتی در آموزش و پژوهش به سر آمده است. با استفاده از نوآوری، خلاقیت و فناوری، می‌توان مسیرهای جدیدی در آموزش ترسیم کرد و این جشنواره بستری مناسب برای تحقق این اهداف است.»

به گزارش سینارسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر، دومین جشنواره دانشجویان و دانشگاه های برتر آموزشی حوزه شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران چهارشنبه 30 آبان ماه با همکاری اداره کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سالن دارالفنون سازمان مرکزی برگزار شد.
رضا البرزی مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی، ضمن خیرمقدم به معاونت های آموزشی و دانشجویان برگزیده دانشگاه های منتخب و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل، شهدای مدافع امنیت، مدافع سلامت و مدافع خدمت گفت: با توجه به اینکه حدود 17.5درصد  کل دانشجویان شاغل به تحصیل در حوزه بهداشت و درمان را دانشجویان شاهد و ایثارگر تشکیل می دهند، خوشبختانه اکثریت آن ها هم تراز سایر دانشجویان بوده و وظیفه خطیر دانشگاه ها برجسته کردن و توجه ویژه به دانشجویان شاهد وایثارگر برتر و نخبه دانشگاه ها و بهره گیری از آن ها برای راهنمایی دانشجویان جدید در قالب همیاران و پشتیبانان آموزشی است.
وی گفت: در این راستا اداره کل شاهد و ایثارگر، هرساله برنامه هایی از جمله جشنواره جایزه ملی ایثار با حضور دانشجویان شاهد وایثارگر بالای 25درصد، جشنواره دانشجویان و دانشگاه های برتر آموزشی حوزه شاهد و ایثارگر برای دومین سال و جشنواره پژوهشی ویژه کلیه دانشجویان و اساتید مشاور شاهد وایثارگر برای اولین بار را  با حضور همه دانشجویان  شاهد وایثارگر جهت ترغیب و تشویق دانشجویان برتر در نظر گرفته است و آمادگی هر گونه حمایت از دانشجویان مستعد در زمینه های آموزشی و پژوهشی را دارد.
در ادامه برنامه دکتر قاسم فخرایی رئیس بیمارستان فارابی فوق تخصص چشم و یکی از نخبگان  شاهد وایثارگر، ضمن یادآوری خاطرات دانشجویی گذشته خود و هم دوره بودن با دکتر رئیس کرمی، از برگزاری همایش ها و جلسات این چنینی که درصدد تشویق موفق های شاهد وایثارگر در سطح جامعه هستند و تأثیری که می تواند در ایجاد انگیزه برای سایر دانشجویان شاهد و ایثارگر داشته باشد، تشکر و قدردانی کرد. 
توصیه مهم او به دانشجویان، تجهیز خود به ابزارهای دانش و تسلط بر زبان انگلیسی جهت کمک به آبادانی هر چه بیشتر کشور و رقابت با سایرین بود و از دانشجویان خواست بمانند و در کشور خود خدمت کنند و اگر که برای کسب علم و دانش مجبور به ترک وطن می شوند، فرزندانی از نسل خود و پدران خود با حفظ روحیه ایثار و فداکاری را تربیت و تحویل جامعه بدهند.
سپس روح الله هاشمی رئیس اداره کل شاهد وایثارگر وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی در خصوص نحوه فرآیند انتخاب دانشجویان برتر آموزشی توضیحاتی را ارئه و هدف اصلی از برگزاری این جشنواره را شناسایی و تشویق دانشجویان شاهد و ایثارگر صرف نظر از هر نوع سهمیه به تفکیک مقطع و در بازه زمانی تعریف شده دانست و از برنامه ریزی برای تشکیل مجمع دانشجویان و دانش آموختگان شاهد و ایثارگر با همراهی دانشگاه های سراسر کشور در آینده ای نزدیک خبر داد.
در بخش نهایی دکتر رقیه سواری دانشجوی مقطع دستیاری تخصصی داروسازی بالینی به عنوان نماینده دانشجویان برگزیده، پس از اشاره مختصر به موانع، مشکلات و فرصت های طلایی که در راه رسیدن به این جایگاه،  بر سر راهش بوده ، به دانشجویان توصیه کرد تمام تلاش خود را در خدمت به مملکت و دیار خود به کار گیرند و از جان مایه بگذارند تا با این کار نشان دهند که رسیدن به این مرحله و جایگاه تصادفی نبوده و بر برخی قضاوت های غلط خط بطلان بکشند.
این مراسم با حضور دکتر رئیس کرمی ریاست دانشگاه، دکتر فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه، رضا البرزی مدیر کل امور شاهد وایثارگران وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی، دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر قاسم فخرایی رئیس بیمارستان فارابی، دکتر سیدرضا حسینی سده معاون دانشجویی مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه، سیدحسن بنی هاشمی رئیس امور دانشجویی اداره کل  بنیاد شهید و امورایثارگران تهران بزرگ، فرزاد احمدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ منطقه 9-21 و جمعی از اساتید، دانشجویان و مسئولان دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، با اجرای  دکتر محمد نظری ، تلاوت قرائت قرآن دکتر سیدرضا هاشمی دانشجوی شاهد وایثار دانشگاه  و اجرای زنده گروه مشکات نور برگزار و از دانشجویان و مدیران و مسئولان دانشگاه های برتر آموزشی حوزه شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی در دوبخش و از دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان رتبه دوم،کشوری تجلیل و قدردانی به عمل آمد.
خبر: زهرا حری و مریم خرم 
 
 
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 284604
زهرا  حری
تهیه کننده:

زهرا حری

تصاویر