گفت و گو با دکتر طنین عدل پرور، مسئول واحد منابع کمیته دانشجویی مقابله با کرونا

مسئول واحد منابع کمیته دانشجویی مقابله با کرونا، هدف این واحد را رفع نیازمندی های کادر درمان بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران در مقابله با این بیماری عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، پس از شیوع ویروس کرونا، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران کمیته ای را برای مقابله با این بیماری تشکیل دادند که در حال حاضر دکتر طنین عدل پرور به عنوان مسئول واحد منابع این کمیته در حال فعالیت است، به همین بهانه با وی گفت و گویی کوتاه ترتیب دادیم تا از اقدامات این واحد مطلع شویم.

لطفا خودتان را معرفی کنید؟
طنین عدل پرور هستم، ورودی سال 1392 رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و در حال حاضر در بیمارستان امیراعلم مشغول کار و تحصیل هستم.

مسئولیت های واحد منابع کمیته دانشجویی مقابله با کرونا را به طور خلاصه توضیح دهید؟
واحد منابع کمیته مقابله با کرونا از تاریخ
۲۴ اسفند با همکاری دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران تشکیل و با کمک های نقدی و غیرنقدی مردمی به آماده سازی پک های تجهیزات لازم کادر درمان بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران پرداخته است.

چه اهدافی در این کمیته دنبال می شود؟
هدف اصلی واحد ما، تلاش در راستای رفع نیازمندی‌های کادر درمان بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه، در حد توانمان است.

لطفا بفرمایید چه فعالیت‌هایی تاکنون در این کمیته انجام شده است؟
تا الان فعالیت‌هایی که انجام داده‌ایم شامل: تهیه پک‌های تجهیزات شامل ماسک جراحی، دستکش، گان، ماسک
n95 و...، تهیه بسته‌های غذایی و ارسال روزانه بسته‌ها به بیمارستان‌ها براساس اعلام نیاز بیمارستان‌ها و آمارهای کادر درمان.

بسته های تهیه شده در کمیته را به کدام بیمارستان ها ارسال کردید؟
بیمارستان های بهرامی، مرکز طبی کودکان، بخش‌هایی از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و امیر اعلم، تا الان تحت پوشش ما قرار گرفته است.

در ادامه کار خود چه برنامه هایی را مدنظر دارید؟
ما در نظر داریم تا در هفته‌های آتی، بیمارستان‌های دیگر دانشگاه علوم پزشکی تهران را تحت پوشش خود قرار دهیم.

افرادی که می خواهند سهمی در این کار خداپسندانه داشته باشند، از چه طریقی می توانند کمک های خود را واریز کنند؟
خیّرینی که مایل به کمک هستند، می‌توانند وجوه خود را به شماره حساب
۶۹۳۲۲۷۹۰۴ (شناسه واریز ۲۰۲۰۲۴) به نام حساب کمک‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی تهران نزد بانک ملت، واریز کنند.

اگر پیامی برای دانشجویان و کادر درمانی بیمارستان ها در مقابله با کرونا دارید لطفا بیان کنید؟
تو، پر تنش اما مقاوم، خسته اما صبور و ما تا پایان، در کنارتان هستیم.

کامران محمدیان

کامران محمدیان