در ایام نوروز مراقب سلامتی خود باشید
روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: كارشناس تغذيه زنان بيمارستان آرش با تاكيد بر مراقبت هاي تغذيه اي در ايام عيد بر حفظ ضرورت سلامتي در اين ايام تاكيد كرد.
![](/thumbnail/550-367_100/uploads/1/news/AGSVCX.JPG.jpg)
بنا به گزارش روابط عمومي بيمارستان آرش، خانم اسلامي كارشناس تغذيه بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي زنان آرش رعايت موارد ذيل رابه هم ميهنان عزيز گوشزد كرد:
1- زياده روي در مصرف قند و شكر ، شيريني، شكلات و پشمك علاوه بر چاقي بر ميزان تري گليسيريد خون مي افزايد.
2- انواع مغزها و آجيل ها مانند فندوق؛ پسته، تخمه، بادام زميني، بادام هندي و گردو ارزش تغذيه اي بالائي داشته و حاوي آهن، روي ،كلسيم ، پتاسيم و بسياري از ريز مغزي هاي ديگر است اما در مصرف آنها ملاحظه كنيد.
3- آجيل هاي پرنمك خطر ابتلا به فشار خون را افزايش مي دهد.
4- مصرف بي رويه آجيل باعث بي اشتهائي در كودكان مي شود و آنها را از دريافت مواد مورد نياز بدن باز مي دارد.
5- توجه داشته باشيد نگهداري آجيل به مدت طولاني تغييرات شيميائي را در پي داشته و باعث بوي بد مي شوند
6-انواع آجيل را درجاي خشك و خنك نگهداري كنيد، نگهداري آجيل در محيط هاي مرطوب باعث كپك زدگي و قارچ زدگي و تغيير شكل ظاهري آجيل مي شود.
7- از مصرف انواع پسته،مغز گردو و... كه توسط دوره گردها عرضه مي شوند به دليل آلوده تهيه و مخلوط كردن آن ها خودداري كنيد.
به اميد سالي پر از شادي و بهره وري براي تمامي هم ميهنان عزيزمان
ارسال به دوستان