در ایام نوروز مراقب سلامتی خود باشید

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: كارشناس تغذيه زنان بيمارستان آرش با تاكيد بر مراقبت هاي تغذيه اي در ايام عيد بر حفظ ضرورت سلامتي در اين ايام تاكيد كرد.

بنا به گزارش روابط عمومي بيمارستان آرش، خانم اسلامي كارشناس تغذيه بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي زنان آرش  رعايت موارد ذيل رابه هم ميهنان عزيز گوشزد كرد:

1- زياده روي در مصرف قند و شكر ، شيريني، شكلات و پشمك علاوه بر چاقي بر ميزان تري گليسيريد خون مي افزايد.

2- انواع مغزها و آجيل ها مانند فندوق؛ پسته، تخمه، بادام زميني، بادام هندي و گردو ارزش تغذيه اي بالائي داشته و حاوي آهن، روي ،كلسيم ، پتاسيم و بسياري از ريز مغزي هاي ديگر است اما در مصرف آنها ملاحظه كنيد.

3- آجيل هاي پرنمك خطر ابتلا به فشار خون را افزايش مي دهد.

4- مصرف بي رويه آجيل باعث بي اشتهائي در كودكان مي شود و آنها را از دريافت مواد مورد نياز بدن باز مي دارد.

5- توجه داشته باشيد نگهداري آجيل به مدت طولاني تغييرات شيميائي را در پي داشته و باعث بوي بد مي شوند

6-انواع آجيل را درجاي خشك و خنك نگهداري كنيد، نگهداري آجيل در محيط هاي مرطوب باعث كپك زدگي و قارچ زدگي و تغيير شكل ظاهري آجيل مي شود.

7- از مصرف انواع پسته،مغز گردو و... كه توسط دوره گردها عرضه مي شوند به دليل آلوده تهيه و مخلوط كردن آن ها خودداري كنيد.

به اميد سالي پر از شادي و بهره وري براي تمامي هم ميهنان عزيزمان

کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم