آغاز ثبت نام بیمه تأمین اجتماعی دانشجویان دستیاری و Ph.D

رئیس اداره رفاه و تعاون معاونت دانشجویی فرهنگی از آغاز ثبت نام متقاضیان بیمه تأمین اجتماعی در مقاطع تخصص و Ph.D دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، زیبا فولادی رئیس اداره رفاه و تعاون دانشجویان در این خصوص گفت: با توجه به ابلاغ صندوق رفاه در خصوص بیمه دانشجویان دستیاری و Ph.D، ثبت نام این گروه از متقاضیان از تاریخ 20 اردیبهشت 1400 آغاز و حداکثر تا 31 خردادماه از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه به نشانی اینجا امکانپذیر است.
توضیح اینکه، هزینه بیمه تأمین اجتماعی این دسته از دانشجویان توسط صندوق رفاه پرداخت می شود که پس از فراغت از تحصیل در اقساط بلند مدت محاسبه خواهد شد.
دانشجویان در صورت داشتن سوال و ابهام می توانند با شماره 84212333 تماس بگیرند.
همچنین در خصوص وام بیمه تأمین اجتماعی باید به نکات زیر توجه کنید:
در حال حاضر فقط در مرحله ثبت نام از دانشجویان متقاضی قرار داریم و دستورالعمل اجرایی و نحوه انجام کار در آینده اطلاع رسانی خواهد شد.
وام بیمه تامین اجتماعی برای لحاظ در سابقه بیمه دانشجویان بوده و شامل بخش درمانی نمی شود.
این بیمه مشمول سنوات گذشته نخواهد بود؛ به عنوان مثال دانشجوی دستیاری سال 4 نمی تواند برای سال های 1 تا 3 خود حق بیمه پرداخت کند.
اطلاعیه های تکمیلی از طریق سایت معاونت دانشجویی فرهنگی، اعلام خواهد شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان