استعلام الکترونیک مدرک تحصیلی؛ امکان جدید میز خدمت الکترونیک دانشگاه

فرایند استعلام الکترونيکی تأییدیه مدرک تحصيلی دیپلم و مدارک تحصيلی صادره از وزارت علوم، تحقيقات و فناوری بر بستر اينترنت فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برای نخستین بار ثبت‌نام غیرحضوری دانشجویان جدید و اعتبارسنجی داده‌های خوداظهاری شده دانشجویان میسر شد.
در این خدمت ملی و وفاق جمعی ثبت نام دانشجو از طریق سامانه‌های آموزشی دانشگاه انجام شده و:
۱- اقلام هویتی دانشجو از طریق خدمات برخط هویتی و خدمت استعلام عکس سازمان ثبت احوال و خدمت شاهکار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی،
۲- اقلام تحصیلی دانشجو از طریق خدمت برخط استعلام تحصیلی وزارت عتف و وزارت آپ
اعتبارسنجی می‌شوند (سامانه https://estelam.msrt.ir و https://emt.medu.ir).
مزايای استفاده از اين سامانه ها:
۱- عدم نياز مراجعه دانشجويان برای ثبت نام به دانشگاه‌ و حذف واسطه‌های غیرضرور در این زمینه همانند دفاتر پیشخوان دولت و تسهیل و تسریع فرآیند ثبت نام
۲- کمینه شدن میزان جعل مدارک (در دست پیگیری بودن صدور الکترونیکی دانشنامه‌ها و تجهیز به امضای الکترونیکی)
۳- صرفه‌جویی در مصرف کاغذ
این خدمات مهم و ضروری با تلاش، همدلی و همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، سازمان ثبت احوال کشور و سازمان بازرسی کل کشور و با مدیریت و راهبری دبیرخانه شورای اجرایی فناوری اطلاعات به ثمر رسيده است.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

سیدطاهر احمدی

99/08/10 - 01:45

پاسخ

صمد فریدونی

02/04/04 - 11:27

مدرک تحصیلی اخذ شده از دانشگاه علوم پزشکی تهران را چگونه استعلام بگیریم؟

پاسخ