استقبال بی نظیر دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران از همایش کوهپیمایی مشترک دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران

همایش کوهپیمایی مشترک دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران، ویژه دانشجویان دختر در اردوگاه امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، همایش کوهپیمایی دانشجویان دختر در اردوگاه امام خمینی(ره) لواسانات روز جمعه 10 آذر ماه 1402 از ساعت 8 صبح تا 15 با حضور بیش از 200 دانشجوی دختر دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران برگزار که 128 نفر از شرکت کنندگان از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران بودند.
این همایش به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران ویژه دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران شامل تهران، شهید بهشتی، ایران، بقیه الله و ... بود و مسابقات طناب کشی و حفظ تعادل با هدف شور و نشاط در این اردوگاه برگزار شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی