اعطای لوح زرین توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز به رئیس واحد فراهم آوری اعضا بیمارستان سینا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران،شبکه فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه، مراسم گرامیداشت اهدای عضو به مناسبت 31 اردیبهشت روز ملی اهدای عضو در دانشکده پزشکی البرز باحضور دکتر شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد.

در این مراسم که با حضور خانواده های اهدا کننده عضو برگزار شد، دکتر صیادی با اعطای لوح زرین از خدمات و تلاش های بی شائبه دکتر ساناز دهقانی و همکاران در واحد فراهم آوری اعضا بیمارستان سینا در حیطه اهدای عضو که سبب کوتاه شدن زمان انتظار برای بیماران لیست انتظار پیوند شده است، تقدیر کرد.

ضمنا در این مراسم بوستان نام آوران اهدای عضوبا حضور خانواده ها و مسئولین در دانشگاه علوم پزشکی البرز افتتاح و درخت های این بوستان به نام اهدا کنندگان نامگذاری شد.

دکتر دهقانی در این مراسم بعنوان سخنران حضور داشتند.و نیز در این مراسم از خانواده های اهدا کنندگان عضو تجلیل شد.

مریم پورحسین

مریم پورحسین