• تاریخ انتشار : 1400/04/12 - 12:23

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین ایفسا و مرکز بهداشت جنوب تهران

با هدف ارتقای سطح سلامت، تفاهم نامه همکاری مشترک بین انجمن علمی دانشجویان داروسازی ایران (IPhSA-IRAN) و مرکز بهداشت جنوب به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، این تفاهم‌نامه با هدف ارتقای سطح سلامت جامعه، به امضای دکتر محمدرضا سلمانی ندوشن رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران و ملیکا ملکی دبیر کل انجمن علمی ایفسا رسیده است.
براساس این تفاهم نامه، طرفین توافق کرده‌اند که سالانه در رابطه با موضوعات سلامت‌محور مدنظر خود مذاکره و در صورت توافق‌های نهایی اقدام به همکاری در برگزاری پروژه‌های مرتبط کنند.
همچنین به موجب این تفاهم‌نامه، انجمن علمی دانشجویی ایفسا تا حد امکان پتانسیل‌های بالقوه دانشجویی خود را در راستای پیشبرد امور مرتبط با بهداشت و سلامت جامعه همچون پروژه‌های واکسیناسیون، در اختیار این مرکز قرار خواهد داد.
مرکز بهداشت جنوب تهران نیز پتانسیل‌های بالقوه خود در زمینه‌های مرتبط را در اختیار انجمن قرار می‌دهد تا اینگونه پروژه‌ها با کیفیت عالی به اتمام رسند و نقش پررنگ دانشجویان در ارتقای سلامت عمومی جامعه به خوبی نمایان شود.

• گروه خبری : معاونت فرهنگی دانشجویی ,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 191662