ایثارگرانی که درخرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شدند

واحد فراهم آوری اعضا بیمارستان سینا میزبان 12میهمان ایثارگر و واحد فراهم آوری اعضا بیمارستان  امام خمینی میزبان 11 میهمان ایثارگر بود که با اهدای عضو، جان دیگر هموطنان خود را نجات دادند.

اهدای عضو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه فراهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه، در خرداد ماه 1401 واحد فراهم آوری اعضا بیمارستان سینا میزبان 12میهمان ایثارگر و واحد فراهم آوری اعضا بیمارستان امام خمینی میزبان 11 میهمان ایثارگر بود که با اهدای عضو، جان دیگر هموطنان خود را نجات دادند.

·        هادی قاسمی نژاد، بخشنده عضو 25 ساله، پنجم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·          ایلیا اصلانی، بخشنده عضو 17 ساله، دهم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·          مرتضی رجبی ، بخشنده عضو 12 ساله، شانزدهم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·         بهزاد کلاهی، بخشنده عضو 53 ساله،هفدهم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·         کامبیز علاءالدینی، بخشنده عضو 48 ساله، بیستم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·         آیت اله کریمی، بخشنده عضو 61 ساله، بیستم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·         محمود محمدی، بخشنده عضو 42 ساله، بیست و پنجم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·         عابد قادرپور، بخشنده عضو 54 ساله، بیست پنجم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·          علی اکبر عربی، بخشنده عضو 53 ساله، بیست و ششم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·          مه دیس صابرزعمیان کاظمی، بخشنده عضو 31 ساله، بیست و ششم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·          اسداله اسدی، بخشنده عضو 63 ساله، سی ام  خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·         محمدعلی مولائی نژاد، بخشنده عضو 62 ساله، سی و یکم خرداد  ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·          محمد امین قنبری، بخشنده عضو 21 ساله،دوم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·         مرتضی صادق زاده ، بخشنده عضو 58 ساله،دوم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·         محمود پارسا نظر، بخشنده عضو 53 ساله، هفتم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·          یعقوبعلی سلم آبادی، بخشنده عضو 42 ساله،نهم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·         سجاد نصراللهی، بخشنده عضو 27 ساله،دهم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·         احمد قناتی، بخشنده عضو 30 ساله، دهم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·        آریا حسین زاده آزاد ، بخشنده عضو 19 ساله،دوازدهم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·          فرزاد بارانی بیرانوند، بخشنده عضو 32 ساله،بیستم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

.          سید جعفر اکبری، بخشنده عضو 52 ساله،بیست و نهم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

·          ابوالفضل نورانی، بخشنده عضو 17 ساله،سی و یکم خرداد ماه سالجاری با اهدای عضو، احیاگر زندگی شد.

مریم پورحسین

مریم پورحسین

تصاویر

اهداکننده اهداکننده1 اهداکننده2 اهداکننده3 اهداکننده4 اهداکننده5 اهداکننده6 اهداکننده7 اهداکننده8 اهداکننده9