بازدید رییس و اعضای هیئت علمی دانشکده داروسازی از پنجمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما وصنایع وابسته

رییس و اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی از پنجمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما وصنایع وابسته بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده داروسازی دکتر محمد شریف زاده رئیس دانشکده داروسازی،دکتر محمدرضا روئینی معاون اداری مالی و دکتر عباس حاجی آخوندی مدیر گروه داروهای گیاهی و طبیعی و رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی در تاریخ 2 مهر 98 از پنجمین نمایشگاه بین المللی ایران فارما و صنایع وابسته بازدید و با مدیران سندیکای تولید داروهای انسانی و سایر مدیران صنایع داروی و مواد اولیه دیدار کردند. در این بازدید وضعیت صنعت داروسازی، چالش های اصلی، نقاط قوت راهبردی دارو و زمینه های همکاری صنعت با دانشگاه مورد ارزیابی قرار گرفت و برگزاری ایران فارما را به عنوان عامل موثری در توسعه تجاری سازی و تعاملات بین المللی صنایع داروسازی دانستند. این نمایشگاه مورد استقبال قابل توجه صنایع دارویی داخلی و شرکت های خارجی قرار گرفت و نزدیک سی کشور در آن مشارکت داشتند.
خبر:یزدی