بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از پروژه های عمرانی در حال ساخت مجتمع کوی دانشگاه

دکتر محمدحسین صادقیان و مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از آخرین وضعیت پیشرفت پروژه های عمرانی مجتمع کوی دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این بازدید 10 مرداد 1401 با حضور دکتر محمدحسین صادقیان معاون فرهنگی و دانشجویی به همراه مرتضی عبدالوند مدیر امور عمومی، دکتر نیره السادات روح الهی مدیر امور خوابگاه ها، دکتر مهدی ابراهیمی مدیر امور دانشجویی و مهندس فرشاد میرزایی معاون مدیریت امور دانشجویی، از پروژه های در حال ساخت بوستان 4، زمین ورزشی چند منظوره و گلخانه مجتمع کوی دانشگاه به عمل آمد.
دکتر صادقیان ضمن بازدید از روند پیشرفت و آماده سازی خوابگاه در حال ساخت بوستان 4 و زمین ورزشی چند منظوره، در گفتگو با پیمانکار پروژه بر لزوم آماده سازی و تکمیل آن ها پیش از شروع سال تحصیلی 1402-1401 تاکید کرد.
همچنین ایشان در بازدید از مجموعه گلخانه مجتمع کوی، از تلاش کارکنان در آماده سازی هر چه سریعتر گلخانه تشکر کرد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان