بازدید معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از آزمایشگاه پیش‌بالینی

معاون پژوهشی و جمعی از اساتید هیئت‌علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از آزمایشگاه پیش‌بالینی بازید کردند.

دکتر مرضیه علی خاصی معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی به همراه جمعی از اساتید هیئت‌علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی روز دوشنبه هفتم آبان 97 از بخش‌ها و تجهیزات مختلف آزمایشگاه پیش بالینی بازدید کردند.
در این بازدید دکتر احسان شریف معاون پژوهشی آزمایشگاه پیش بالینی در توضیح مطالعات پیش‌بالینی، ابتدا  به اهمیت تحقیقات پیش بالینی و جایگاه آن در تحقیقات علمی کشور اشاره کرد و در ادامه به معرفی تجهیزات و خدمات آزمایشگاه پیش بالینی به‌ویژه دستگاه میکروسی‌تی و کاربردهای آن در حوزه دندان‌پزشکی پرداخت.
در این بازدید، علاوه بر آشنایی معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی و هیئت همراه مقرر شد جلسات مشابه با حضور دیگر اساتید هیئت‌علمی و کارگاه‌هایی ویژه‌ی محققان در راستای آشنایی بیشتر با آزمایشگاه پیش‌بالینی برگزار شود.
خبرنگار: زهرا قدیری
عکس: راضیه سلگی