به مناسبت هفته جهانی غذا؛

برپایی غرفه کمپین اصیل بخریم در دانشکده داروسازی توسط معاونت غذا و دارو

غرفه کمپین اصیل بخریم باهدف آشنایی و تبلیغ برچسب کنترل اصالت کالا با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران در دانشکده داروسازی دانشگاه برپا شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو؛ برپایی غرفه کمپین اصیل بخریم در دومین روز از هفته جهانی غذا توسط معاونت غذا و دارو روز یکشنبه 23 مهرماه 97 با همکاری دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی  این معاونت برپا شد. در این غرفه پمفلت، مطالب آموزشی تهیه‌شده توسط معاونت غذا و دارو ارائه شد و در خصوص روش‌های بررسی اصالت فرآورده‌ها به دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشکده داروسازی توضیحاتی ارائه شد.
در این غرفه  مهندس مؤمنیان و مهندس علیمردانی با اهداف ملی هفته گرامیداشت غذا در خصوص کاهش مصرف قند، نمک، چربی، نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای، برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا، ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت، حمایت از کالای ایرانی به مراجعه‌کنندگان توضیحاتی را دادند.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر