برگزاری جلسه آموزشی هر خانه یک پایگاه سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران برای مراقبان سلامت

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی باهدف اجرای برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت را برای مراقبان سلامت مراکز تحت پوشش برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز دوشنبه 31 شهریور 99 برای مراقبان سلامت مراکز و پایگاه‌های سلامت از طریق اسکای روم در سالن جلسات ستاد این مرکز برگزار شد.
در این جلسه آموزشی ابتدا فرحناز ثابتی، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص نحوه جذب سفیران، رابطین سلامت و نحوه ثبت اطلاعاتشان در سامانه سیب مطالبی را بیان و بر تشکیل گروه‌های مجازی برای گروه‌های سفیران سلامت، گروه‌های خودیار و آموزش آن‌ها تأکید کرد.
در ادامه اعظم شجاع، کارشناس واحد آموزش بهداشت این مرکز نحوه اجرای آموزش‌های چهره به چهره و تلفنی برای فراگیران را بیان کرد و نحوه ثبت آموزش‌ها در سامانه سیب و نحوه تکمیل فایل‌های آماری را توضیح داد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی