برگزاری دوازدهمین برنامه از هفته آموزش دانشگاه با عنوان ژورنال کلاب مجازی گروه آموزش پزشکی

گروه آموزش پزشکی دوازدهمین برنامه از هفته آموزش دانشگاه با عنوان ژورنال کلاب مجازی گروه آموزش پزشکی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، همزمان با برگزاری برنامه های هفته آموزش در دانشگاه، جلسه ژورنال کلاب با عنوان «ژورنال کلاب مجازی گروه آموزش پزشکی»  روز سه شنبه 4 خرداد 1400 از ساعت 13 تا 15 برگزار شد.
موضوع این جلسه یک مطالعه تصادفی کنترل شده در مورد دسترسی دانشجویان به منابع حین آزمون بود که در این زمینه ابتدا دکتر مریم علیزاده مقدمه ای را بیان کرد، سپس دکتر سید فرشاد علامه مقاله  Randomized controlled trial of students access to resources in an examination را ارائه کرد و در ادامه به سوالات متنوع شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
 جلسه جمع بندی برگزار شد و گام‌های اجرایی نحوه استفاده از مطالب و قابلیت تعمیم‌پذیری مطالعه در ایران مورد بحث قرار گرفت.

فاطمه  قربی

فاطمه قربی