برگزاری دومین برنامه از هفته آموزش دانشگاه با عنوان پنل روندهای تغییر در آموزش مجازی

دومین برنامه از هفته آموزش به عنوان پنل روندهای نوین تغییر در آموزش مجازی به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دومین برنامه هفته آموزش به عنوان پنل روندهای نوین تغییر در آموزش مجازی با حضور اعضای پنل به ترتیب حروف الفبا: دکتر غلامرضا حسن زاده، دکتر میترا ذوالفقاری، دکتر سید مجتبی عقیلی، دکتر ریتا مجتهدزاده، دکتر آیین محمدی و استقبال 347 شرکت کننده به صورت مجازی در بستر اسکای روم برگزار شد.
در این پنل مطالبی در خصوص سیر تاریخی روندهای آموزش مجازی، یادگیری خرد و فواید آن، بازی وار سازی و اهمیت آن در آموزش مجازی، شبیه سازی در آموزش پزشکی و کاربرد تکنولوژی واقعیت مجازی در حوزه پزشکی توسط اعضای پنل ارائه شد.
در پایان اعضای پنل ضمن جمع بندی مطالب ارائه شده، به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

فاطمه  قربی

فاطمه قربی