برگزاری دومین کارگاه آموزشی مسواک زدن تحت نظارت در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارگاه آموزشی مسواک زدن تحت نظارت در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده دندانپزشکی، به همت گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی دانشکده دندانپزشکی، دومین جلسه کارگاه "مسواک زدن تحت نظارت (زنگ مسواک)" برای آموزش مربیان بهداشت مدارس ابتدایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران روز سه شنبه ۱۲ دی در آمفی تاترشهید هدایت دانشکده برگزار شد.
این کارگاه با مشارکت واحد بهداشت دهان و دندان و نوجوانان، جوانان و مدارس معاونت بهداشتی و استادان و دستیاران گروه سلامت دهان دانشکده دندانپزشکی برای۱۵۰ مربی بهداشت از مدارس تحت پوشش شبکه های ری، اسلامشهر و تهران جنوب برگزار شد.
در طی این کارگاه مربیان بهداشت اصول سلامت دهان را به صورت تعاملی آموختند و در گروههای کوچک به تمرین انواع روش‌های مسواک زدن بر روی مولاژ دندان پرداختند. هدف از برقراری این کارگاه، آموزش و کالیبره کردن مربیان برای اجرای زنگ مسواک و پیشگیری از پوسیدگی دندان در کودکان ۶ تا ۱۴ سال با این روش کارآ و کم هزینه در سطح مدارس ابتدایی بود.

حمیده ایزدی

حمیده ایزدی