برگزاری مراسم اختتامیه برنامه سفیران سلامت دانش‌آموزی مدرسه آیت الله خامنه‌ای در شهرستان اسلامشهر

مراسم اختتامیه برنامه سفیران سلامت دانش‌آموزی در مدرسه آیت الله خامنه ایی واقع در شهرک قائمیه با توجه به‌روزهای پایانی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این مراسم که شنبه ... اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور سفیران سلامت دانش‌آموز و دانش آموزان و اولیای مدرسه و در راستای برنامه‌های هفته ملی سلامت برگزار شد سفیران سلامت دانش آموز برنامه‌های متنوعی ازجمله اجرای نمایش با موضوع سلامت، اجرای بازی‌های فکری ویژه دانش آموزان و معلمان و جشنواره غذای سالم برگزار کردند.
در بخش دیگری از مراسم به‌پاس زحمات یک سال سفیران سلامت دانش‌آموز در راستای سلامت همسالان خود و برگزاری برنامه‌های سلامت‌محور در مناسبت‌های مختلف بهداشتی از ایشان تقدیر شد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی