برگزاری نشست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با نمایندگان جامعه دانشگاهی جزیره کیش

نشست روسا، معاونان و مسئولان فرهنگی دانشگاه های جزیره کیش با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها جمعه شب ۲۶ آبان ۱۴۰۲ در پردیس کیش دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پردیس بین الملل کیش، نمایندگان دانشگاه های مستقر در جزیره ی کیش در نشست صمیمانه ای با حضور حجت الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور و معاونین نهاد امامت جمعه ی جزیره کیش حضور پیدا کردند و در خصوص مسائل اجتماعی و فرهنگی دانشگاه ها بحث و تبادل نظر کردند.

در این جلسه زهرا حسین زاده مسئول واحد فرهنگی پردیس کیش به نمایندگی از دانشگاه به بیان عملکرد شاخص دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه ی جذب دانشجوی بین الملل پرداخت و توجه ویژه ی متولیان فرهنگی کشور را به حوزه ی بین المللی سازی و سیاست های تشویقی در قبال آن ضروری خواند.

دکتر رستمی در این نشست ضمن ابراز خرسندی از سطح کیفی و کمی آموزش عالی در جزیره کیش، ضمن اشاره به شاخص های دانشگاه تراز اسلامی، به اهمیت بین المللی دانشگاه ها به ویژه در منطقه کیش اشاره کرد.

زهرا حسین زاده

زهرا حسین زاده