برگزاری کلاسهای آموزشی فواید آغوز در روزهای نخست تولد بر اساس آموزههای طب ایرانی
کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران، درراستای هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر، از برگزاری کلاسهای آموزشی فواید آغوز در روزهای نخست تولد خبر داد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز گفت: فاطمه شایسته، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی، شاداب حسین پور، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شجاع فرد و نرگس مهمانی، مراقب سلامت پایگاه شماره 2 اکبرآباد، فواید آغوز در روزهای نخست تولد، بر اساس آموزههای طب ایرانی را آموزش دادند.
وی در ادامه افزود: کلستروم یــا آغــوز، شــیر غلیــظ و زرد رنگــی است کــه در 2 تا5 روز اول پــس از زایمــان تولیـد میشود و برای نوزاد بسیار حیاتی بوده و چون حجم شیر آغوز کم است مادر احساس نگرانی میکند چون صدای بلع شنیده نمیشود به نظر میرسد که حجم شیر مادر کم است.
رحیم گفت: پـس از چنـد روز اول زایمـان کـه شـیر مـادر بیشتر میشود، ترکیـب آغـوز تغییـر کـرده و بـه شــیر انتقالــی و ســپس بــه شــیر رســیده تبدیــل میشود.
وی در پایان افزود: بهتدریج کــه شــیرخوار بــه مکیــدن ادامــه میدهد، چربــی شیر ۳ برابــر بیــشتر، غنــی از انــرژی و سفیدرنگ میشود. شــیرخوار بایـد ایـن قسـمت از شـیر را بـه مقـدار کافـی دریافـت کنـد.
ارسال به دوستان