برگزاری کلاس های آموزشی جمعیت و فرزندآوری درهفته جمعیت در پارک های شهرستان اسلامشهر

مراقبین سلامت واحد های تحت پوشش شبکه ،کلاسهای آموزشی درهفته جمعیت برای عموم مردم و سفیران سلامت برگزارکردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر، به مناسبت هفته جمعیت کلاسهای آموزشی درپارک های استاد شهریارشهرک امام حسین (ع) ، مهستان واوان و بهرام آباد برای عموم مردم برگزار شد.

مینا کاویانی ،مراقب سلامت مرکزخدمات جامع سلامت شهرک امام حسین(ع)، در پارک استاد شهریاردرموردمعایب تک فرزندی،توجه به فرزندآوری وسلامت باروری مطالبی را آموزش داد.

مریم شورچه ،مراقب سلامت مرکزخدمات جامع سلامت واوان درپارک مهستان درباره باورهای غلط تک فرزندی و اینکه کودکان تک فرزند به دلیل دریافت توجه بیشتر والدین از اعتماد به نفس کمتر برخوردارندمواردی رابیان کرد.

طاهره کریمی ،مراقب سلامت مرکزخدمات جامع سلامت بهرام آباد در پارک منطقه درمورداهدای سبد تغذیه ای و بهداشتی به مادران باردار، شیرده و کودکان زیر 5سال مشمول دستورالعمل و امکان زایمان طبیعی در بیمارستان های دولتی برای همه افراد بصورت رایگان تاکید داشت.

همچنین مراقبین سلامت همه واحد های تحت پوشش شبکه درهفته جمعیت کلاس آموزشی با موضوعات  مرتبط به این هفته از جمله : سقط و قتل جنین، والدین و صمیمیت زندگی ، آسیب ها و معایب تک فرزندی برای والدین دانش آموزان ، اولیا مدارس ،عموم مردم به ویژه بانوان برگزارکردند.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده