برگزاری یادواره شهدای حمله موشکی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی

مراسم سالروز حمله موشکی هفدهم فروردین 1367 به بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  بیمارستان کودکان بهرامی، روز چهارشنبه 17 فروردین مصادف با چهارم ماه مبارک رمضان مراسم یادواره شهدای حمله موشکی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بهرامی در سالن آمفی تئاتر برگزار شد.

در این مراسم دکتر سید ابوالفضل ذاکریان معاون توسعه و منابع انسانی دانشگاه، دکتر محمدحسین صادقیان معاون دانشجویی  فرهنگی دانشگاه، دکتر کشاورز رئیس امور ایثارگران دانشگاه، دکتر مطهری نیا مدیر امور فرهنگی دانشگاه، مهندس فروغی فر شهردار ناحیه یک منطقه هفت شهرداری تهران، امامی مدیر امور فرهنگی بنیاد شهید، مردانی مسئول گروه های جهادی سازمان بسیج، خانواده شهدای حمله موشکی و جمعی از همکاران بازنشسته و شاغل در بیماستان حضور داشتند.

در این مراسم ابتدا دکتر شعبانی معاون آموزشی بیمارستان ضمن خیر مقدم به حضار درباره حادثه حمله موشکی 17 فروردین سال 1367 و همچنین فعالیت های بیمارستان در سال های کنونی صحبت کردند. سپس تعدادی از همکاران بازنشسته بیمارستان که در زمان حمله موشکی در بیمارستان حضور داشتند خاطرات آن روز را برای شرکت کنندگان بازگو کردند.

در ادامه دکتر ذاکریان درباره شهدای دفاع مقدس و مظلومیت شهدای بیمارستان کودکان بهرامی سخنرانی کرد. همچنین مداح اهل بیت حاج مرتضی طاهری با مداحی و ذکر نام اهل بیت و همچنین حضور خادمان حرم مطهر رضوی و تبرک کردن پرچم ضریح امام هشتم فضای یادواره شهدای بیمارستان را معطر کرد.
این مراسم تا اذان مغرب ادامه داشت و با ضیافت افطار به پایان رسید.

محمدحسین  رضایی

محمدحسین رضایی