بیمارستان فارابی به شمیم بارگاه منور رضوی معطر خواهد شد

خادمان آستان قدس رضوی به منظور عیادت از بیماران بستری شده در بیمارستان فارابی روز 15 تیرماه 1398 در این مرکز حضور خواهند یافت.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان فارابی، کاروان خادمان حرم مطهر امام هشتم شیعیان، امام رضا (ع) روز 15 تیرماه 1398از ساعت 8:30 تا 11 صبح  به منظور عیادت از بیماران بستری شده در بیمارستان فارابی در این مرکز حضور خواهند یافت.
خادمان آستان قدس رضوی به منظور ایجاد حس معنوی زیارت بارگاه منور امام رضا (ع) با حمل پرچم متبرک حرم رضوی به عیادت بیماران و خانواده های آنان می روند.
این حرکت فرهنگی که طی سال های اخیر به مناسبت دهه کرامت و به همت آستان قدس رضوی در مراکز درمانی درمانی سراسر کشور برگزار شده با هماهنگی معاونت های فرهنگی و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه این دانشگاه از جمله بیمارستان فارابی نیز انجام می شود.
خبر: قاضی میرسعید
معصومه  عزيزي