ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان از طریق میز خدمت الکترونیک

بیش از 700 درخواست ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان از طریق میز خدمت الکترونیک دانشگاه صورت گرفت.

با توجه به رشد روزافزون و فراگیرشدن همه جانبه ميز خدمت الکترونيک دانشگاه علوم پزشکی تهران در تمامي عرصه هاي خدمت دانشگاه و همچنين تسهيلاتي كه اين فناوري در اختيار دانشجويان قرار داده است و براساس توافقنامه سطح خدمت برقرار شده بين معاونت آموزشی و حوزه دبيرخانه مرکزی، ميز خدمت و اتوماسیون اداری دانشگاه، ثبت نام دانشجويان برای ترم تابستانی سال 98 از طريق میز خدمت الکترونيک دانشگاه انجام شد.
از جمله مزايای انجام اين فرايند مي توان به صرفه جويي در هزينه هاي حمل و نقل متقاضیان، استفاده بهينه از زمان دانشجويان خصوصا در ايام امتحانات، فراگير بودن امور در سراسر کشور، سهولت دسترسی و آسان بودن استفاده برای کاربر و بسياري موارد ديگر اشاره کرد.
طی آمار به دست آمده بیش از 700 مورد درخواست ثبت نام ترم تابستان در سامانه میز خدمت الکترونیک به ثبت رسیده است که با در نظر گرفتن نکاتی همچون حذف درخواست های تکراری، لحاظ نشدن موارد انصرافی و در نظر نگرفتن درخواست هایی که همچنان در حال ثبت در سامانه هستند به شرح زیر می باشند:
دانشکده های داروسازی، پزشکی و دندان پزشکی به ترتیب 310، 150و60 مورد درخواست را به خود اختصاص داده اند.

محسن پورحیدری فاطمه احمدی

محسن پورحیدری فاطمه احمدی