جلسه کمیته بررسی عوارض واکسیناسیون کووید 19 در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
با حضور دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گزارشی از بررسی پروندههای مربوط به عوارض واکسیناسیون کووید 19 در این مرکز بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دومین جلسه بررسی عوارض واکسیناسیون کووید 19 شنبه 14 اسفند 1400 با حضور دکتر سید علی دهقان منشادی رئیس مجتمع، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر آرش سیفی مسئول واحد کنترل عفونت، دکتر اسمعیل محمدنژاد نماینده رئیس دانشگاه در پیگیری واکسیناسیون کرونا (در مناطق جغرافیایی تحت پوشش) و دبیر کمیته، دکتر محبوبه حاج عبدالباقی هیئتعلمی گروه عفونی، دکتر عباس تفاخری هیئتعلمی گروه نورولوژی، دکتر رویا پرخیده هیئتعلمی گروه داخلی قلب، دکتر محمدحسین شجاع مرادی هیئتعلمی گروه نفرولوژی و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
دکتر محمدنژاد با اشاره به 126 پرونده بررسیشده مربوط به عوارض خفیف واکسیناسیون کووید 19 در ماههای اخیر توضیح داد: از این تعداد تنها 4 مورد در مجتمع واکسینه شده و باقی موارد از مراکز دیگر بودند که 77 درصد آنها سینوفارم، 17 درصد آسترازنکا و 7/4 درصد واکسن برکت و از این میان 16 درصد 3 دوز کامل، 74 درصد 2 دوز و 1/9 تنها یک دوز واکسن را دریافت کرده بودند.
دکتر سیفی به اثرات ناگوار برخی تغییرات رفتاری مردم در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: یکی از افراد با تصور اینکه ناپروکسن برای کرونا مفید است اقدام به مصرف بیرویه این دارو کرده و دچار عوارضی شده بود.
وی در ادامه افزود: طبق آخرین مطالعات انجامشده در کشور از میان واکسن های کووید بر اساس جمعیت واکسینه شده، سینوفارم کم ترین عارضه را تاکنون داشته است.
دکتر حاج عبدالباقی هم در این جلسه گفت: عوارض واکسن های مورد تایید کرونا خیلی جدی و خطرناک نیست ولی به دلیل اینکه ممکن است فرد پس از واکسیناسیون، چند روزی نیاز به استعلاجی پیدا کند تا حدودی عوارض اقتصادی به دنبال دارد.
همچنین با توجه به نظر اساتید حاضر هیچ یک از 3 پرونده مورد مطالعه در این جلسه به طور قطع بیانگر عوارض واکسن کرونا نبود. خوشبختانه این عوارض خیلی جدی نبوده و حال بیماران خوب گزارش شده است.
نظر دهید