• تاریخ انتشار : 1399/05/14 - 12:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1072
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

در آستانه عید سعید غدیر خم ساخت مستند «افق سلامت در پساکرونا» کلید خورد

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پس از ساخت مستند «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19» در اقدام جدید خود ساخت «مستند افق سلامت در پساکرونا» را آغاز کرد.

اولین مصاحبه این مستند صبح روز دوشنبه 13 مرداد 99  با حضور دکتر سید محمود اسحاق حسینی، رئیس بخش داخلی مجتمع بیمارستانی امیراعلم در استودیو شفآ واقع در طبقه هشتم ساختمان مرکزی دانشگاه شروع شد.
مدیر روابط عمومی دانشگاه با تبریک فرارسیدن عید سعید غدیر خم درباره آغاز این مستند گفت: بروز کرونا در جهان شرایط و شکل زندگی را تحت تاثیر قرارداده است و در خیلی از مباحث اقتصادی، سیاسی، اجتماعی در دنیا، دوران قبل از کرونا و بعد از کرونا را ترسیم می کنند و آن چیزی که الان برای ما روشن است این که ما باید با این بیماری زندگی کنیم.
دکتر ماشاءاله ترابی با بیان اینکه یکی از مباحث جدی در این حوزه این است که زندگی جدید چه کیفیت جدیدی را باید در خودش داشته باشد و چه موضوعاتی در آن باید مورد توجه قرار بگیرد افزود: به جهت اینکه ما می خواهیم از گذشته پویاتر، قوی تر و با توان بالاتری در مجموعه های مختلف دانشگاه به کار ادامه دهیم باید بتوانیم دو مساله را در بیان فعالیت هایی که در دانشگاه صورت می گیرد شفاف کنیم یکی اینکه اثرات بیماری کووید 19 بر فعالیت های ما و بر خدماتی که به مردم در حالت عادی به مردم ارائه می دادیم چه هستند و چه تغییراتی در آن به وجود آمده و چگونه می توانیم اثرات نامطلوب آن را به حداقل برسانیم چون به هر حال در بیمارستان ها فرصت های درمانی بسیار زیادی را برای بیماران عادی از دست داده ایم و در آموزش نیز فرصت آموزش حضوری را از دست داده ایم هر چند که آموزش مجازی به نهایت خودش رسیده و این خودش یک موفقیت است اما در جاهایی آموزش باید جنبه حضوری هم داشته باشد که تلاش شده مدیریت شود.
وی افزود: بحث ما این است که فرصت های از دست رفته چگونه است و به صورت عمومی مردم ما چه نوع رفتاری را به عنوان رفتار معمول خودشان قرار دهند که کمترین آسیب را از کرونا ببینند و این موضوع کمترین اثر نامطلوب را روی بیماران و مردم عادی داشته باشد و بحث بعدی این است که چارچوب حرکتی ما درارائه خدمات چگونه خواهد شد؟ چه افقی وجود دارد؟ به هر حال این بیماری وجود دارد و کار مردم هم باید انجام شود. کیفیت و عمق کار ما و پژوهش های ما هم باید با قوت گذشته ادامه پیدا کند پس ما باید این افق را ترسیم کنیم.  ترسیم این افق با کمک همه همکارانی که در خط مقدم کار می کنند اعم از دانشمندان، متخصصان و پزشکان به صورت عام و گروه های تخصصی که در دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی فعالیت می کنند امکان پذیر خواهد بود و با کمک آنها می خواهیم این افق را ترسیم، کامل و نمایان کنیم که همه همکاران در سطح دانشگاه به یک دیدگاه مشترک نزدیک شوند و با این دیدگاه بتوانند قوی تر از گذشته برنامه ها و خدمات خودشان را تنظیم کنند و فعالیت های ارزشمندی را که پیگیری می کردند با یک بازبینی، قوی تر از گذشته ادامه بدهند.
دکتر ترابی با بیان اینکه در ضبط های انجام شده سعی کردیم اتفاقات را مستند کنیم تا به عنوان ارزش حفظ و بتوانیم از خلاقیت ها و نوآوری های انجام شده  استفاده کنیم گفت: ما از الان به بعد می خواهیم ترسیم کنیم که چه باید انجام دهیم. می خواهیم پا را فراتر از شرایط موجود بگذاریم و تنوع افکار و نظرات را نشان دهیم زیرا در این مصاحبه ها یک سری موضوعات مشترک وجود دارد که ما می خواهیم آن را برجسته می کنیم تا چراغ راه فعالیت ها شود و در ادامه مسیر مرتب گزارش های جدید تولید می کنیم تا بتواند به همکاران کمک کند تا به اتفاق نظر بهتری دست پیدا کنند و دانشگاه قوی تر، با کیفیت تر و پرسرعت تر به فعالیت خودش ادامه دهد.
توضیح اینکه در مستند «مسیرنمای پیشرفت مدیریت کووید 19»تعداد 220 مصاحبه ضبط شد که به ترتیب در سایت دانشگاه و در فضای مجازی منتشر خواهد شد.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 159932
مهدی  گلپایگانی
تهیه کننده:

مهدی گلپایگانی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *