دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه سمینار آموزشی سیستم نگهداشت مکانیزه منابع فیزیکی CMMS را برگزار کرد
سمینار آموزشی سیستم نگهداشت مکانیزه منابع فیزیکی CMMS با حضور بیش از 40 تن از راهبران و رابطان واحدهای تابعه دانشگاه به میزبانی دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی معاونت توسعه دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، این سمینار با حضور نمایندگان دفتر توسعه منابع فیزیکی وزات بهداشت مهندس سعدی و مهندس دلاورنیا، زهرا سرپرست مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه، رابطان و نمایندگان سامانه CMMS در بیمارستانها و دانشکدههای تابعه دانشگاه در سالنG6 ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این نشست مهندس سرپرست خطاب به رابطان و راهبران سامانه CMMS شاغل در واحدهای دانشگاه بر اهمیت استفاده از این سامانه و لزوم آموزش، پیگیری و استفاده همه واحدها از این سامانه و همچنین بر اصل ورود اطلاعات صحیح و دقیق جهت ارائه آمار گزارشات قابل استناد تاکید کرد.
نرم افزار CMMS (Computerized Maintenance Management System) یا سیستم مکانیزه مدیریت نگهداری و تعمیرات امکان مدیریت فعالیت های نگهداری و تعمیرات بروی تجهیزات را می دهد. این نرم افزار امکان ایجاد سوابق، ارائه گزارشات و شاخص های نگهداری و تعمیرات با امکان تحلیل و تعریف اقدامات اصلاحی به واحد فنی را مهیا می سازد.
سامانه تحت وب CMMS بعنوان سامانه یکپارچه پایش و نگهداری از منابع فیزیکی و تاسیساتی در تمامی بیمارستانها و واحدهای تابعه وزارت بهداشت در سراسر کشور درحال کار بوده و دانشگاه علوم پزشکی تهران بعنوان یکی از نخستین پیشگامان به این سامانه وارد و درحال فعالیت است.
مهندس سعدی نماینده دفتر توسعه منابع فیزیکی وزات بهداشت در این سمینار پس از ارائه تجربیات متفاوت در امر تعمیر و نگهداری از تاسیسات مکانیکی و برقی در اقصی نقاط کشور، اقدام به بررسی وضعیت آماری سامانه CMMS در تعدادی از واحدها و بیمارستان های دانشگاه و رفع ایرادات و پاسخ به سوالات راهبران و همچنین آموزشهای تکمیلی نمود.
مهندس سعدی در ادامه با بیان اهمیت بالای سامانه نزد معاون توسعه و برنامه ریزی وزارت بهداشت، مدیر دفتر توسعه منابع فیزیکی وزارتخانه و همچنین توجه ویژه مدیریت جدید فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران همه راهبران را جهت انجام هماهنگی های بیشتر، فعالیت مستمر و توجه بیشتر به سامانه مکانیزه نگهداشت منابع فیزیکی در استفاده از نرمافزار CMMS در دانشگاه علوم پزشکی تهران تشویق نمود.
درپایان راهبران و نمایندگان سامانه در تمامی واحدهای دانشگاه چالش ها، انتقادات و پیشنهادات خود را درخصوص بهبود عملکرد سیستم بیان کرده و مورد بررسی برای اتخاذ راهکارهای مناسب قرار دادند.
نظر دهید