دوره کوتاه مدت داده کاوی و کشف دانش از داده های سلامت در دانشکده مجازی برگزار شد

دوره کوتاه مدت 'داده کاوی و کشف دانش از داده های سلامت' با مجوز رسمی از مرکز آموزش مهارت و حرفه ای و دفتر آموزش مداوم دانشگاه در دانشکده مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مجازی، به منظور آشنایی و توانمندسازی محققان با روش های داده کاوی در آنالیز Big Data در حوزه سلامت؛ دوره کوتاه مدت 'داده کاوی و کشف دانش از داده های سلامت' با مجوز رسمی از مرکز آموزش مهارت و حرفه ای و دفتر آموزش مداوم دانشگاه برگزار شد.
این دوره برای دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور و عموم متقاضیان از 29 آبان 98  به مدت 6 هفته در محل دانشکده مجازی برگزار شد و طی هفته اول دی 98 پایان گرفت.
مخاطبان با موضوعاتی شامل معرفی داده کاوی، انواع داده، تجزیه و تحلیل داده ها، آمار توصیفی و استنباطی، یادگیری بدون نظارت، یادگیری با نظارت، روشهای پیش بینی، کاوش قوانین انجمنی، متن کاوی و وب کاوی، ارزیابی و گزارش داده کاوی آشنا شدند.
دبیر علمی و مدرسان این دوره دکتر علیرضا آتشی عضو گروه سلامت الکترونیک دانشکده مجازی و دکتر مریم خادمی مدیر گروه پژوهشی انرژی سطح بالای دانشگاه صنعتی شریف بودند.
خبرنگار و عکاس: سیده کاملیا داودزاده

آذر شهبازی