دومین جلسه کمیته تغذیه مدیر امور دانشجویی دانشگاه برگزار شد

مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دومین نشست کمیته تغذیه را با هدف ارائه بسته تغذیه ویژه شب یلدا برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دومین جلسه کمیته تغذیه 19 آذر 1401 از ساعت 13 تا 14:30 با حضور مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی، صفا بابادی رییس اداره تغذیه، زهره سکاکی معاون اداره تغذیه، علیرضا ابراهیم ناز مسئول اتوماسیون تغذیه و نمایندگان دانشجویی در سالن شورای معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
در این جلسه مقرر شد، بسته ویژه شب یلدا در روز چهارشنبه 30 آذرماه 1401 به همراه شام در خوابگاه‌ ها توزیع شود.
دانشجویان می توانند برای رزرو بسته شب یلدا به سامانه اتوماسیون تغذیه به آدرس food.tums.ac.ir مراجعه کنند.
توضیح اینکه، جلسه بعدی کمیته تغذیه روز شنبه 26 آذرماه 1401 ساعت 20 در خانه فرهنگ کوی با حضور مدیر امور دانشجویی، رییس اداره‌ تغذیه و دانشجویان برگزار خواهد شد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان