دومین کنگره بین المللی اخلاق در مامایی و سلامت باروری با محوریت کرامت مادری

دفتر مشاور وزیر در امور مامایی، معاونت درمان با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی تهران، کرمانشاه و گلستان دومین کنگره اخلاق در مامایی و سلامت باروری با محوریت کرامت مادری برگزار می کند.

دومین کنگره بین المللی اخلاق در مامایی و سلامت باروری با محوریت کرامت مادری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دفتر مشاور وزیر در امور مامایی و معاونت درمان وزارت بهداشت با همکاری دانشگاه های علوم پزشکی تهران، کرمانشاه و گلستان دومین کنگره اخلاق در مامایی و سلامت باروری با محوریت کرامت مادری را در دو روز پیاپی 30 و 31 اردیبهشت ۱۴۰2در سالن هتل قلب بیمارستان شهید رجایی به صورت ترکیبی(حضوری -مجازی) برگزار می کند.
این کنگره با محوریت موضوعاتی از جمله: موانع، چالش ها و راهکارهای ارتقا مراقبت های کرامت محور، تجارب مادران از دریافت خدمات مامایی و زایمان، مراقبت های کرامت محور مامایی و حقوق مراجعین....دارای امتیاز بازآموزی و امتیاز فرهنگی می باشد.
رشته های تحصیلی مامایی و بهداشت باروری و اخلاق پزشکی و تمامی اعضای هیات علمی برای ارسال مقالات و تجربیات خود تا تاریخ 28 اسفند ماه 1401 فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند.
لینک ثبت نام در کنگره و اطلاعات بیشتر در آدرس http://tritapp.net/t/2rmc  موجود است.

نسیم اخگر

نسیم اخگر