دونده های دانشگاه موفق به کسب مقام چهارم تیمی در چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور شدند

دوندگان دانشگاه از بین 20 تیم شرکت کننده در مسابقات چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور توانستند مقام چهار تیمی را به دست بیاورند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پرشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، رقابت‌های چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از روز پنجشنبه ۱۰ شهریور در پیست دو و میدانی آموزش و پرورش شهرکرد آغاز شد.
در این المپیاد، حدود ۱۲۰۰ ورزشکار و شرکت کننده از ۶۷ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور حضور دارند.
6 دونده دانشگاه علوم پزشکی تهران که در کاروان ورزشی مکتب سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در مسابقات چهاردهمین المپیاد ورزش های قهرمانی دانشجویان سراسر کشور شرکت کرده بودند توانستند در یک رقابت سخت و نفس گیر در عین شایستگی بعد از تیم های دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کرمانشاه و شهید بهشتی با کسب یک مدال نقره، یک‌ برنز و یک مقام پنجمی و در مجموع با کسب ۱۱ امتیاز مقام چهارم تیمی این دوره از رقابتها را به دست آورند.
توضیح اینکه مفتایو فوسینی، ادموند اوکلاه، یونس باستی، رضا فتاحی، یوسف شریف، نصیب موسی دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه اعضای تیم را تشکیل دادند و مربیگری این تیم برعهده قهرمان اسبق و ارزنده تیم ملی دو و میدانی کشورمان استاد هادی سپهرزاد و سرپرستی این تیم برعهده حامد کاکاسلطانی است.

کامران محمدیان

کامران محمدیان