گزارش برنامه های شش ماهه دانشکده پزشکی
دکتر بیگ محمدی: برند دانشگاه در آموزش علوم پایه را دوباره احیا می کنیم
رئیس دانشکده پزشکی، اصلاح سیستم آموزشی، کاهش فشار ارائه خدمت بر دانشجویان و برقراری ارتباط بهتر میان علوم پایه و بالین را از مهم ترین برنامه های دانشکده دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدتقی بیگ محمدی، رئیس دانشکده پزشکی، در حاشیه جشن روز پرستار، با اشاره به برنامه های شش ماه آینده دانشکده پزشکی گفت: در دانشکده پزشکی دو گونه برنامه وجود دارد، کارهای روتینی که از گذشته بوده و سعی می کنیم که اشکالات احتمالی آن را برطرف کنیم و برنامههای جدیدی که به منظور ارتقای دانشکده پزشکی و رفع مشکلات در حال طراحی است.
وی مهم ترین نکته در دوره جدید را مسائل دانشجویی و رفع مشکلات آموزشی آنها عنوان کرد و افزود: تقریبا در یک ماه گذشته مرتبا به مسئله دانشجویی از لحاظ منتورینگ پرداخته ایم که در آن موضوعات مختلفی از قبیل مسایل تربیتی و انگیزشی نیز مطرح می شود. حتی در این زمینه، برنامههای عملیاتی و اقداماتی که باید صورت میگرفت را شروع کردیم. همچنین بحثهای جدی آموزشی را در رابطه با مقاطع مختلف علوم پایه، شروع کردیم که بخشی از آن وارد فاز عملیاتی شده و بخش دیگر آن هنوز در حال بحث و تبادل نظر است.
رئیس دانشکده پزشکی، مسائل علوم پایه را نکته ای بسیار مهم برای دانشکده پزشکی خواند و تصریح کرد: در نظر داریم برنامه ریزی مدونی برای رفع مشکل جدایی علوم پایه و بالینی داشته باشیم. حتی برای آنکه گروه علوم پایه فعالتر در بیمارستانها حضور پیدا کنند و مفیدتر عمل نمایند، اقدامات عملیاتی را طراحی کردیم تا از این طریق، برندی که دانشگاه علوم پزشکی تهران در آموزش علوم پایه داشت و متاسفانه به شدت آسیب دیده است، مجددا احیا شود.
وی از بازسازی و بهسازی مسایل آموزشی بیمارستانها، وظایف گروههای آموزشی و خصوصا آموزش دانشجویان که به خاطر فشار خدمات قدری دچار آسیب شده است خبر داد و یادآور شد: در این خصوص در سطح دانشگاه صحبت کردیم و هماهنگیهای اولیه آن انجام شده است و حتی بعضی از کارهای مقدماتی آن نیز آغاز شده تا کارورزان، رزیدنت ها و فلو ها عملا آسیب کمتری از لحاظ آموزشی داشته باشند و با دغدغه کمتری به وظیفهی اصلی که همان آموزش گرفتن هست بپردازند.
دکتر بیگ محمدی، در ادامه افزود: دانشکده پزشکی، برنامههای سنگینی را پیش رو دارد. برخی از آنها نیاز به تغییرات ساختاری و زیرساختهایی دارد که اجرای کامل آن ممکن است زمانبر باشد اما برای اینکه در مقدمات گیر نکنیم، برخی از اقدامات عملی را شروع کرده ایم تا اتفاقاتی که مد نظر ماست بیافتد و انگیزهای باشد برای حرکت بهسوی آینده بهتر. همچنین انتظار داریم تمامی ذینفعان خصوصاً قسمتهای محیطی و دانشجویان در این جهت به ما کمک کنند چراکه بدون راهنمایی و کمک آنها قطعاً چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد.
نظر دهید