دکتر سید علی کشاورز: رسالت گروه تغذیه بالینی به‌طور خاص توجه به تغذیه بیماران در بیمارستان است

مدیر گروه تغذیه بالینی دانشکده تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه در گفت‌وگو با مستندسازان «فرصت‌های سرآمدی در آموزش و پژوهش» در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: توجه به تغذیه بیماران سبب شده تا زمان بستری بیماران در بیمارستان‌ها به نصف تقلیل یافته و مرگ‌ومیر در آنان کاهش یابد. ارزش‌افزوده گروه تغذیه و رژیم‌شناسی بالینی گسترش بخش بالینی در بیمارستان است. از توانمندی‌های این گروه، دارا بودن سطح آموزشی باکیفیت بسیار بالا و مطرح در سطح بین‌المللی است. از برنامه‌های آتی این گروه طراحی دکترای تغذیه بالینی است. برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی و ایجاد تحول در آموزش نیازمند سه رکن هیئت‌علمی ورزیده، دانشجویان بااستعداد و امکانات و شرایط آموزشی هستیم. گروه‌ها بهتر است پژوهش‌های خود را به‌جای مقاله محور به‌صورت محصول محور ارائه دهند تا اثرات آن زودتر در جامعه نمود پیدا کند. کرونا الزاماتی را برای گروه‌ها ایجاد کرد و آن‌هم استفاده از فناوری‌های نوین بود.

 

 

 

فوزیه بیک پور
تهیه کننده:

فوزیه بیک پور

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *