سخنرانی ماهانه معاونت پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی

سخنرانی ماهانه معاونت پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی با عنوان متدولوژی مطالعات کوهورت : انواع و چالش‌ها برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی جلسه سخنرانی ماهانه معاونت پژوهشی با عنوان متدولوژی مطالعات کوهورت: انواع و چالش‌ها به سخنرانی دکتر نوشین فهیم فر استادیار پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه روز یک‌شنبه 26آبان 1398 با حضور دکتر محمدجواد حسین زاده رئیس دانشکده، دکتر حامد پور آرام معاون آموزشی، دکتر لیلا آزاد بخت معاون پژوهشی، دکتر فریبا کوهدانی عضو هیئت‌علمی ، مصطفی صابریان و آزاده کردستانی کارشناسان ، دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر نوشین فهیم فر به تعریف کوهورت در این مطالعه پرداخت.
دکتر فهیم فر در ادامه به  مفاهیم مهم درزمینهٔ تحقیقات کوهورت، انواع کوهورت و مثال‌هایی در مورد هریک از آن‌ها ، تفاوت کوهورت و case study   اشاره کرد.
در پایان جلسه درزمینهٔ این مطالعه پرسش و پاسخ انجام شد.
خبر و عکس: سحر زاهدی