سومین کارگاه آموزشی آنلاین ویژه کارشناسان و متخصصان سلامت روان با عنوان روان درمانی مثبت، مدل سلیگمن و رشید ۲۰۱۸ برگزار شد

مرکز مشاوره و راهنمایی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته سلامت روان، کارگاه آموزشی آنلاین ویژه کارشناسان و متخصصان سلامت روان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، همزمان با هفته سلامت روان سومین کارگاه آنلاین از سری کارگاه های دومین همایش کشوری نیک زیستی با تمرکز بر نیک زیستی جوانان در دوران کووید ۱۹ و با موضوع «روان درمانی مثبت، مدل سلیگمن و رشید 2018» روز دوشنبه 21 مهرماه 99 از ساعت 13 تا 15 به صورت مجازی و به همت مرکز مشاوره و راهنمایی معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حضور 110 شرکت کننده و تدریس دکتر نغمه تقوی روان درمانگر و عضو انجمن جهانی روانشناسی مثبت برگزار شد.
دکتر تقوی در ابتدا به روان درمانی مثبت، بعنوان رویکرد به نسبت جدیدی در علم روانشناسی پرداخت و در ادامه به مبانی نظری و راهنمایی عملی روان درمانی مثبت، بر اساس مدل سلیگمن و رشید
۲۰۱۸ برای متخصصان و مشاوران سلامت روان اشاره کرد.
وی تصریح کرد: روان درمانی مثبت بر فرایندهای مثبت که در زندگی مراجعان جریان دارد، تمرکز می کند و روان درمانی مثبت از طریق افزایش هیجانات مثبت، توانمندی های منش و معنا، موجب تغییر آسیب پذیری های افراد می شود.
در پایان کارگاه نیز، به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.
توضیح اینکه، بمناسبت هفته سلامت روان مرکز مشاوره معاونت دانشجویی فرهنگی از 20 مهر کارگاه هایی را برای متخصصان و همچنین عموم دانشجویان برگزار و علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88964004 تماس و یا به کانال تلگرامی مرکز به آدرس
@consulting_center_tumsمراجعه کنند.

کامران محمدیان