• تاریخ انتشار : 1401/08/02 - 10:44
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 258
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

قدردانی از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو

به مناسبت هفته جهانی غذا از کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، روز شنبه 30 مهر 1401 در یک نشست صمیمی با حضور دکتر ابوالفضل نجاریان مشاور اجرایی، مهندس زینب آقامحسنی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از تلاش و زحمات مستمر کارشناسان این اداره در راستای تحقق اهداف سازمانی و سلامت جامعه قدردانی شد.
در ابتدای جلسه دکتر نجاریان به اهمیت جایگاه کارشناس مواد غذایی اشاره کرد و گفت: نقش کارشناسان در برخورد با مواد غذایی و تصمیم گیری مشابه یک قاضی است که در خصوص سلامت مردم تصمیم می گیرد و درصورت بروز کوچکترین اشتباه ممکن است آثار تخریبی بر روی جامعه داشته باشد.
مشاور اجرایی معاونت غذا و دارو در ادامه از در بحث فرهنگ سازی و آموزش برای آحاد جامعه به خصوص آموزش و پرورش بسیار تاکید کرد.
وی در ادامه به نقش سازنده کارکنان ناظر بر مواد غذایی در تغییر سبک زندگی اشاره کرد و افزود: حتی باید در سفره غذایی مردم نیز با آموزش ها و نظارت ورود پیدا کنیم.
در ادامه مهندس آقامحسنی ضمن تبریک هفته جهانی غذا از حضور پرانرژی و با انگیزه کارکنان تشکر و ابراز امیدواری کرد که هرروز باانگیزه تر و پرانرژی تر از روز قبل به فعالیت بپردازند.
در پایان مراسم با اهدا لوح و کیک از کارکنان اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی قدردانی شد.

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 219471
سمیه رنجبر
تهیه کننده:

سمیه رنجبر

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *