مراسم معارفه فرمانده مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

مراسم معارفه دکتر محمد کاظم بخشنده، فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه با حضور پاسدار بسیجی مهدی عدالتخواه مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار و متخصصان سپاه حضرت محمد رسول الله و سرهنگ درویش زاده فرمانده سازمان بسیج جامعه پزشکی تهران بزرگ برگزار شد.

گزارش تصویری
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر محمدکاظم بخشنده با حکم سردار حسن حسن زاده، فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) به مدت سه سال به عنوان مسئول بسیج جامعه پزشکی و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب شد.

در مراسم معارفه دکتر محمد کاظم بخشنده، فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و عضو هیئت علمی دانشگاه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ پاسدار بسیجی مهدی عدالتخواه با اشاره به زحمات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران در دوران کرونا گفت: در دوران کرونا شاهد روحیه ایثارگری کادر درمان و شهدای مدافع سلامت بودیم.

وی با اشاره به حدیثی از رسول خدا(ص) مبنی بر اینکه «ارزش دو نعمت از نظر مردم پوشیده است؛ امنیت و تندرستی» گفت: بسیج جامعه پزشکی در راستای ایجاد امنیت و سلامت در اقصی نقاط کشور به مردم خدمت می کنند.

سرهنگ درویش زاده فرمانده بسیج تهران بزرگ ضمن تشکر از زحمات دکتر مهدی ابراهیمی به برنامه های بسیج اشاره کرد.

در ادامه دکتر بخشنده، با اشاره به پیشینه فعالیت های بسیج، عمده فعالیتهای خود را جذب حداکثری افراد معتقد به اصول نظام اسلامی در دانشگاه، رشد اخلاقی و معنوی، تشکیل گروه های علمی در زمینه تولید دانش و نوآوری در مرزهای دانش در مجموعه بسیج و تشکیل گروه های جهادی درمانی برای خدمت به مردم محروم مناطق جنوب تهران تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان کرد.