نشست دانشجویان مقطع دکتری تخصصی با معاون آموزشی دانشکده توانبخشی

نشست دانشجویان مقطع دکتری تخصصی با معاون آموزشی دانشکده توانبخشی برای آشنایی با لاگ بوک و فرایندهای آن، روز سه شنبه 28 دی ماه به صورت مجازی در بستر اسکای روم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این نشست روز سه شنبه  28 دی ماه 1400 با هدف آشنایی با لاگ بوک و فرایندهای آن، ویژه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی ورودی 1400 رشته های  شنوایی شناسی، فیزیوتراپی و گفتاردرمانی، با حضور دکتر آذر مهری معاون آموزشی دانشکده توانبخشی به صورت مجازی در بستر اسکای روم برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر مهری ضمن تبریک  به دانشجویان، به ارائه توضیحاتی  در خصوص ضرورت تکمیل لاگ بوک در طول دوره تحصیل پرداخت.
در ادامه  نشست نوشین قرائی کارشناس آموزش نحوه تکمیل، ارسال فرم های مربوط به لاگ بوک، فرایند تکمیل و ارسال آن  در دوره آموزشی و پژوهشی دانشجویان را به صورت عملی ارائه داد.
توضیح اینکه دانشجویان باید فعالیت های آموزشی، پژوهشی و اجرایی خود را بطور مستمر در لاگ بوک  ثبت کرده و برای گروه آموزشی و استاد راهنمای اول  خود به شرح توضیحات ارائه شده ارسال کنند.
در انتها نشست به  سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.
سید امیر  میری

سید امیر میری