راه اندازی اتاق فکر ویروس شناسی در سازمان «نظام پزشکی تهران بزرگ»
همایش جنبه های بالینی علوم پایه کووید 19 از پیدایش تاکنون در حال برگزاری است
همایش جنبه های بالینی/ علوم پایه کووید- 19 از «پیدایش تاکنون» به (صورت مجازی) همراه با امتیاز بازآموزی از 17 تا 19 آذر1400 برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید محمد جزایری رئیس همایش با حضور در استودیو شفآ روابط عمومی دانشگاه، گفت: نحستین همایش 9 و 10 مرداد 1399 باحضور تعدادی از انجمن های داخلی و خارج از کشور در دانشگاه برگزار شد و امسال نیز به لطف خدا دومین همایش بین المللی« جنبه های بالینی/ علوم پایه کووید- 19 از «پیدایش تاکنون» در حال برگزاری است، برگزار کننده این همایش ( شبکه تحقیقات بیماریهای ویروسی کشور) است که بنده به عنوان استاد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران این افتخار را دارم که مسئولیت این شبکه ملی را به عهده دارم.
رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی بالینی ادامه داد: در این مرکز علمی و تحقیقاتی، کل تمرکزی که بر روی تحقیقات در کشور باید صورت بگیرد؛ قابل انجام است و مرکز تحقیقات ویروس شناسی بالینی کارهای عملیاتی را انجام میدهد.
وی افزود: این همایش با همکاری سازمان یونسکو، انجمن علمی اپیدمیولوژیست های ایران، انجمن ویروس شناسی ایران، معاونت آموزشی سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ ،کنسرسیوم دانشگاهی مقابله با کووید 19 که خود این کنسرسیوم متشکل شده از شش دانشگاه که پنج تا از این دانشگاه ها جز دانشگاههای برتر دنیا هستند که در راس آن ها دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار دارد.
دکتر جزایری با اشاره به راه اندازی اتاق فکر ویروس شناسی در سازمان «نظام پزشکی تهران بزرگ»؛ تصریح کرد: اساتید ویروس شناس کشور در این اتاق فکر حضور فعال دارند که البته بنده افتخار مسئولیت این اتاق فکر را به عهده دارم.
این استاد دانشگاه خاطر نشان کرد: موفق شدیم امتیاز بازآموزی سطح بالایی را برای همایش اخذ کنیم؛ با توجه به اینکه 9 تا پنل در هر سه روز همایش و هر پنل سه ساعت را به خود اختصاص داده است به همین دلیل امتیاز بالای 27 را توانستیم کسب کنیم.
دکتر جزایری یادآور شد: این همایش در دو قسمت تشکیل می شود؛ بخش اول دیتاهای علوم پایه را ارائه می کند و در بخش دیگر همایش دیتاهای بالینی ارائه می شود، به همین علت در اطلاع رسانی که برای همایش صورت گرفت پنلها را در پوستر و در کتابی مفصل اعلام کردیم چرا که متخصصین بالینی و علوم پایه باید از مطالب مورد نظر بهینه بهره بگیرند، در ضمن هر انجمنی برای ارائه محصولات خود پنلی جداگانه برگزار می کند که از اساتید به نام کشور در آن پنل ها حضور دارند. آنچه که مربوط به شبکه تحقیقات میشود دو تا از پنل های اختصاصی است که به ارائه جزییات پژوهشهایی که انجام گرفته می پردازد؛ نهایتا در ساعات پایانی این همایش نمایشگاهی مجازی از دستاوردهای کنسرسیوم دانشگاهی متشکل از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران برگزار می شود.
در تلاش هستیم که این همایش با موفقیت به اتمام برسد و ان شاالله خودمان را برای همایش سوم که در سال آینده برگزار می شود، آماده می کنیم.
جا دارد در این فرصت مغتنم از دانشکده مجازی، مدیریت فناوری اطلاعات و مجموعه خدمات پشتیبانی دانشگاه که تلاش بسیار و امکانات خوبی را فراهم کردند که این همایش به نحو احسن انجام شود؛ تشکر ویژه داشته باشم.
متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: