وبینار کنفرانس سیزدهمین مناظره در خصوص جراحی OAGB در بیمارستان سینا برگزار می شود

وبینار کنفرانس بین المللی سیزدهمین مناظره در خصوص جراحی OAGB با حضور اساتید بین المللی و مجرب لاپاراسکوپی، پنجشنبه 23 تیر 1401 در بیمارستان سینا برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، وبینار کنفرانس بین المللی سیزدهمین مناظره در خصوص جراحی OAGB ، سومین وبینار از مجموعه وبینار کنفرانس های بین المللی لاپاراسکوپی در سال 1401 است که با حضور استادان بین المللی همچون دکتر رابرت راتلج، دکتر ژاک هیمپنس، دکتر لیلیان کو، دکتر کارباجو، دکتر وانگ و همچنین استاد مجرب داخلی همچون دکتر میرهاشمی، دکتر ملک پور علمدار، دکتر خسرو نجاری، دکتر صفاری، دکتر کرمانسروی و دکتر الیاسی نیا به ریاست جلسه دکتر محمد طالب پور برگزار می شود.

همچنین در این کنفرانس وبینار، فلوشیپ های رشته لاپاراسکوپی، دکتر پاکزاد، دکتر ایرانمنش و دکتر سهرابی به ارائه آخرین مقالات لاپاراسکوپی دنیا در خصوص عمل جراحی OAGB خواهند پرداخت.

توضیح اینکه، وبینار کنفرانس های بین المللی لاپاراسکوپی به مدت دو سال که پنج شنبه های آخر هر ماه برگزار می شود.

فاطمه صدراپور

فاطمه صدراپور