پیام تبریک دکتر امیررضا رکن به مناسبت روز دندانپزشکی

رئیس دانشکده دندانپزشکی در پیامی ضمن گرامیداشت روز دندانپزشکی نوشت: امیدوارم بتوانیم در ارتقای سطح شاخص های سلامت مردم به وظایف خود عمل کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، رئیس دانشکده دندانپزشکی در پیامی 23 فرودین روز دندانپزشکی گفت.
متن پیام به شرح زیر است:
نقش آفرینی دندانپزشکان به عنوان یکی از ارکان نظام سلامت بر کسی پوشیده نیست.
دندانپزشکان بعنوان یکی از اعضای تیم سلامت؛ با توجه به خدماتی که در راستای درمان بیماری های دهان و دندان، ارتقای سطح سلامت، پیشگیری و آموزش روش های بهداشتی به افراد جامعه ارایه می دهند، نقش بسیار مهم و قابل توجهی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می کنند.
اینجانب ضمن گرامیداشت روز دندانپزشکی از تلاش های بی وقفه همکارانم، دانشجویان این رشته و تمامی کارکنان شاغل در دانشکده دندانپزشکی قدردانی میکنم و موفقیت روز افزون آنان را از درگاه خداوند منان خواستارم.
امیدوارم بتوانیم در ارتقای سطح شاخص های سلامت مردم به وظایف خود عمل کنیم.
دکتر امیررضا رکن
رئیس دانشکده دندانپزشکی