پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز معلم/ افتخار همه ما معلمی در اولین و کهن‌ترین دانشگاه علوم پزشکی کشور است

دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه در پیامی 12 اردیبهشت روز معلم را به اساتید و معلمان تبریک گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه به شرح زیر است:
دوازدهم اردیبهشت‌ماه، سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری مزین به نام بلند معلم است. مقامی که با مفاهیمی چون ایثار و تعهد و محبت عجین و همواره موردتکریم و احترام انسان‌ها بوده است. بدون تردید راه رشد و توسعه در تمامی جوامع از توجه به آموزش و تربیت نیروی انسانی باکفایت و متعهد می‌گذرد که اساتید و معلمان محور آن هستند.
با تکریم و گرامیداشت روز معلم وظیفه خویش می‌دانم این روز فرخنده را به یکایک اساتید و همکاران خود در دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک عرض کرده و از خداوند بزرگ سلامت، طول عمر و توفیق روزافزونشان را مسألت نمایم.
همچنین نام و یاد یکایک اساتیدی که موفقیت‌های خود را وامدار تعهد، ایثار و مسئولیت‌پذیری آن‌ها می‌دانیم و امروز در میان ما نیستند را گرامی داشته و به روح بلند آن‌ها درود می‌فرستم.
افتخار همه ما معلمی در اولین و کهن‌ترین دانشگاه علوم پزشکی کشور است. امیدوارم خداوند ما را قدردان این نعمت بزرگ قرار داده و توفیق انجام‌وظیفه را به بهترین وجه در این جایگاه به ما مرحمت فرماید.
دکتر عباسعلی کریمی

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

Zarinara

78/10/11 - 00:00

استاد محترم/ با سلام و احترام/ شما خود نیز استادی برجسته هستید که در این میان به شما نیز باید تبریک و تهنیت گفت. انشالله که دست و ذهن توانای شما همیشه برای اهداف عالی اسلامی ایرانی کوشا و پرتوان باشد.

پاسخ

78/10/11 - 00:00