پیام تبریک سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری به مناسبت فرا رسیدن سال نو

دکتر علی تاجدار سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در پیامی فرا رسیدن سال نو و بهار طبیعت را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دکتر علی تاجدار سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری در پیامی فرا رسیدن سال نو بهار طبیعت را تبریک گفت.

در این پیام آمده است: روزهای پایان سال 1400 روزهای میمون و مبارکی است. اعیاد شعبانیه را پشت سر گذاشته ایم و نوروز باستانی را پیش رو داریم و ما ایرانیان درمیان این همه شور و نشاط پا به قرن جدید می گذاریم. در دوسال گذشته کارکنان بهداشت و درمان روزهای سختی را سپری کرده اند. مبارزه با ویروسی جدید و ناشناخته که جان انسان ها را نشانه گرفته بود و خوشحالیم که به مدد الهی و دانش توانسته ایم تا حدی در مقابله با این بیماری موفق باشیم.

اینجانب ضمن خسته نباشید به همه کارکنان بهداشت و درمان در سراسر کشور ، فرا رسیدن بهار و سال نو را به همه هموطنان تبریک گفته، برای همگان آرزوی سلامت، آرامش و نو اندیشی را دارم.

دکتر علی تاجدار

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری