پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی

دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه در پیامی 27 اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه در پیامی 27  اردیبهشت روز ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر است:

بدون تردید روابط عمومی با تلاشی آگاهانه موجب خلق جامعه‌ای انسانی‌تر بر مبنای همیاری بیشتر و گسترش‌دهنده‌ی ژرفای معنای عمیق انسانی است.
27 اردیبهشت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی فرصت مناسبی برای قدردانی از زحمات سنگربانان عرصه اطلاع‌رسانی است تا از دستاوردهای چشمگیر روابط عمومی همچون کتاب مسیرنمایی پیشرفت بیماری کووید 19، انعکاس اخبار، تهیه کلیپ‌های متنوع که حاصل زحمات همه همکاران روابط عمومی ستاد دانشگاه و واحدهای مختلف است قدردانی شود.
 این روز شکوهمند را به همه همکاران روابط عمومی در واحدهای مختلف و جناب آقای دکتر ترابی مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

معاون درمان دانشگاه
الهام  حق شناس