پیام رئیس دانشکده توانبخشی به مناسبت روز ملی شنوایی شناسی

دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی در پیامی روز ملی شنوایی شناسی را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی در پیامی روز ملی شنوایی شناسی را به تلاشگران این عرصه تبریک به ویژه همکاران و دانشجویان دانشکده تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:
براساس مستندات قرآنی انسان اشرف مخلوقات است و این برتری انسان نسبت با سایر خلایق در مهندسی آن نهفته است. یکی از مواردی که در کلیه منابع به آن اشاره شده است شنوایی است. به کرات در متون مختلف از شنوایی به عنوان یکی از حواس برتر یاد شده است به طوری که نوزاد انسان در طی یک سال فقط با شنیدن به عنوان اولین حس ارتباطی شروع به ارتباط با محیط می کند که البته به مرور رشد می کند تا جایی که پردازش های بسیار پیچیده ای توسط حس شنوایی صورت می گیرد.
از این رو جای دارد روز ملی شنوایی شناسی را به همکاران دانشکده، دانشجویان  و جامعه شنوایی شناسی تبریک عرض کنم و از خداوند متعال برای همه عزیزان آرزوی سلامتی و توفیق خدمت بیش از پیش خواستارم.

سید احمدرضا خاتون آبادی
رئیس دانشکده توانبخشی