پیام معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به مناسبت روز جهانی بهداشت

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با صدور پیامی، روز جهانی بهداشت را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، متن پیام به شرح زیر است:

به مناسبت سالروز تأسیس سازمان بهداشت جهانی (WHO) هرساله این روز به نام روز جهانی بهداشت یاد شده که امسال باشعار سلامت برای همه از این روز یاد می‌شود. در طی ۷۵ سال گذشته تلاش این سازمان بین المللی ارتقا مولفه های اجتماعی در جوامع بوده است که در نتیجه آن انسان ها با سطح سلامتی بالاتری پا به عرصه هستی بگذارند و زندگی سالم تری داشته باشند.
بنابراین این هدف همیشه به عنوان یکی از اهداف اصلی این سازمان بوده و خواهد بود. سازمان جهانی بهداشت امسال را فرصتی برای توجه به موفقیت در مولفه های بهداشت عمومی در طی سالیان گذشته و همچنین فرصتی برای پرداختن به چالش های سلامت امروز و فردای بشر قرارداده است.
برخود لازم می‌دانیم این روز را به همه همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران بویژه همکاران محترم فعال در حوزه بهداشت و خانواده آنها تبریک عرض کنیم.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه