چهارمین نشست معاونان بین الملل گروه های آموزشی دانشکده دندانپزشکی در سال 98 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی نشست معاونان بین الملل گروه های آموزشی دانشکده 29 مهر 98 در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر پویان امینی شکیب معاون بین الملل از فعالیت های معاونت در تابستان 98 از قبیل حضوراساتید در کنگره annual meeting 2019 ADEE در کشور برلین، بازدید از دانشگاه Charité برلین، برگزاری جلسه با نمایندگان دانشگاه Indiana و سفر برنامه ریزی شده تعدادی ازدانشجویان به دانشگاه خارکیف برای شرکت درsummer school ارائه کرد.
همچنین دکتر شکیب به اهمیت شرکت بیشتر اعضای هیئت علمی در کلاس های زبان دانشکده و ظرفیت برگزاری هرچه بهتر این دوره ها اشاره کرد که حاضران به تبادل نظر های در باره این موضوع پرداختند.
در ادامه، با توجه به ظرفیت های دانشکده و موفق بودن summer school در دوره قبل، برگزاری winter school  در یک دوره 4-5 روزه و بیشتر به صورت کلینیکی و کار عملی پیشنهاد شد.
در انتهای جلسه، فرمت ارزیابی عملکرد سالیانه معاونین بین الملل گروه های آموزشی به رای گیری گذاشته شد که مورد موافقت همه حاضرین قرار گرفت.
خبرنگار و عکاس: حمیده ایزدی